Атланта Юнайтед – Ню Йорк Ред Булс 26 Ноември

Двубоят между Атланта Юнайтед – Ню Йорк Ред Булс ще се проведе на 26 ноември (понеделник) в 00:00 часа в полунощ в мач от плейофите Висшата лига на САЩ. Първите два отбора в класацията на МЛС ще се срещнат в първия кръг на полуфиналите в MLS в полунощ.

Коефициентът за победа нa Атланта Юнайтед е 1.80. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.80. Коефициентът за победа на Ню Йорк Ред Булс е 4.20. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Атланта Юнайтед – Ню Йорк Ред Булс: Двубой статистика

Джозеф Мартинес е голмайстора на Atlanta United FC с 64 гола. Брадли Райт-Филипс има 40 гола за Ню Йорк.
Франко Ескобар има повече жълти картони (15) от всеки друг играч на Atlanta United FC. Брадли Райт-Филипс е с 14 за Ню Йорк.
Atlanta United FC не са губили в последните 10 свои домакинства.

Атланта Юнайтед – Ню Йорк Ред Булс: Прогноза

Атланта е плодотворна в своите късни мачове. Домакинската подкрепа ще бъде от решаващо значение в този мач със сигурност. Отборът обаче загуби 2 от последните си 5 мача като гост. Така че мислим, че може да бъде поставен залог на Атланта да спечели при коефициент 1.80.

Вече видяхме какво могат да направят тези два отбора в последната третина на терена. С над 60 гола, отбелязани от двете страни в редовния сезон, можем да видим някои голове в неделя. Гостите ще се опитат да отнемат поне няколко гола от този мач. По този начин може да бъде направен залог за двата отбора да отбележат тук.

Официални спонсори на събитието са: Etihad, XBox, Herbalife, Barbasol.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG