Атланта Юнайтед – Портланд Тимбърс 09 Декември bet365

Двубоят между Атланта Юнайтед – Портланд Тимбърс ще се проведе на 09 декември (неделя) в 03:00 часа след полунощ в мач от плейофите Висшата лига на САЩ. Това е финала на МЛС Плейофите. Атланта Юнайтед е домакин на Портланд Тимбърс в най-очаквания мач на сезона за феновете на американските футболисти. 

Коефициентът за победа нa Атланта Юнайтед е 1.44 Равенството в сблъсъка е оценено на 4.50. Коефициентът за победа на Портланд Тимбърс е 7.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Атланта Юнайтед – Портланд Тимбърс: Двубой статистика

Джозеф Мартинес е голмайстора на Atlanta United FC с 65 гола. Диего Валери има 24 гола за Портланд Тимбърс.
Франко Ескобар има повече жълти картони (15) от всеки друг играч на Atlanta United FC. Диего Чара е с 24 за Портланд Тимбърс.
Atlanta United FC не са губили в последните 11 свои домакинства.

Атланта Юнайтед – Портланд Тимбърс: Прогноза

Юнайтед има предимство в тази среща. Те са отбелязали най-много голове в цялата лига по време на редовния сезон. Екипът има голова разлика от +26, докато Timbers има GD от само +6.

В общите мачове Атланта остана непобедим в 15 от 19-те си мача. Междувременно, Портланд не беше печелил в пет от последните си десет мача.

Вкъщи Атланта е още по-плашещ противник. Те са непобедими в последните си 11 домакински мача подред и успяват да спечелят осем от тях. От друга страна, Портланд обикновено се бори като гост. Те са безусловни в девет от последните си 12 срещи като гост.

Атланта ще спечели този мач и ще вземе короната. Атланта успя да се справи с резултата в 23 от последните си 26 домакински мача. Портланд направи същото и в 19 от последните си 22 мача като гост.

Официални спонсори на събитието са: Etihad, XBox, Herbalife, Barbasol. bet-bg com

Следвайте всички залози и прогнози за САЩ Висша Лига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, USA Premier, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com