Атлетико Мадрид – Интер Милано bet365

Двубоят между Атлетико Мадрид – Интер Милано ще се проведе на 11 август (събота) от 22:05 часа в Приятелска среща на Елитните Клубове. Атлетико се завръщат в Уанда Метрополитано за последната си сезонна игра и първа от новата кампания на домашна почва.

Коефициентът за победа на Атлетико Мадрид е 2.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50Залози за това Интер Милано да победят се приемат с коефициент 3.60. 

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Атлетико Мадрид – Интер Милано:  Двубой статистика

Тези страни последно се срещнаха в Европейското първенство през 2010, а Атлетико спечели с 2-0.

Атлетико Мадрид – Интер Милано: Прогноза

3 от последните 4 мача на Атлетико дадоха под 2.5 гола (всички мачове преди сезона).
3 от последните 4 сезона на Интер са завършили ниво след 90 минути.
Атлетико загубиха само 1 от последните си 15 мача в Уанда.

Оферта bet365 информира, че за всички Приятелски мачове са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG