Атлетико Мадрид обърна с 2:1 като гост Монако

Атлетико Мадрид обърна с 2:1 като гост Монако в първия мач помежду им от група “А” на Шампионската лига. Всички попадения паднаха още до почивката. Самюел Грандсир даде аванс на домакините в 18-ата минута, но в 32-ата Диего Коща изравни след пас на Антоан Гризман, а в самия край на полувремето Хосе Хименес с глава донесе успеха на тима на Диего Симеоне.

Аржентинецът изгледа двубоя от трибуните на “Луи II”, защото още изтърпява наказание от миналия сезон.
За Атлетико беше изключително важно да стартира с победа в турнира, след като от началото на сезона в Примера взе само 5 от възможни 12 точки. Освен това, “дюшекчиите” имаха обеца на ухото от миналогодишната си кампания в Шампионската луга, когато отпаднаха още в груповата фаза.
Симеоне не изненада с избора на стартов състав. Диего Годин, Хосе Хименес, Люка Ернандес и Хуанфран бяха бранителите пред Ян Облак, Анхел Корея, Саул, Коке и Родри действаха в средата на терена, а атаката водеха Антоан Гризман и Диего Коща. На пейката останаха най-скъпата в историята на клуба – Тома Льомар, който през лятото дойде именно от Монако, и друго ново попълнение – Желсон Мартинш.
Наставникът на Монако Леонардо Жардим заложи на схемата 4-3-3, като в предни позиции разчиташе на Насер Шадли, Самюел Грандсир и бившата звезда на Атлети Радамел Фалкао, а в средата на терена започна триото Жеан Ахолу, Кевин Н’Дорам и Юри Тилеманс.
След само 6 минути игра Гризман пусна хитър извеждащ пас към Диего Коща, но неговият удар по дигонала прати топката в аут. Мадричани се настаниха в противниковата половина и с многоходи комбинации търсеха свободни пространства в защитата на Монако. Фалкао оставаше изолиран от играта и се стремеше да се връща в средата на терена, за да помага на халфовете. Колумбиецът получи ранен жълт картон, след като при едно единоборство във въздуха удари Саул. Малко по-късно, при идентична ситуация, Фалкао си помогна с ръка и срещу Хименес, но му се размина.
Постепенно Монако изнесе действията по-далеч от вратата си и Н’Дорам опита хубав изстрел от далечна дистанция, който мина доста близо до гредата. В 18-ата минута поредица от грешки в отбраната на Атлетико позволиха на Грандсир да се добере до топката и да отбележи първия си гол с екипа на клуба от Кяжеството. Не след дълго и Ахолу стреля опасно, но Облак спаси.
В 30-ата минута имаше сериозно разбъркване пред вратата на домакините, но Джибрил Сидибе изчисти. В 32-ата нов перфектен пас на Гризман стигна до Диего Коща и този път бразилецът с испански паспорт не сбърка – 1:1.
В края на полувремето Атлетико притисна французите и голът беше въпрос на време. Той падна в добавеното време, когато Хименес засече с глава центриране от корнер, а Диего Беналио не можа да стори достатъчно, за да предотврати попадението.
След почивката испанците намалиха темпото, което беше напълно очаквано. Монако обаче нямаше полза от подобно развитие на двубоя и се стремеше да изостри събитията пред вратата на Облак. Жардим пусна младока Жорди Мбула на мястото на Шадли, но той бе твърде притеснен, за да помогне с нещо в офанзивен план.
“Монегаските” спечелиха няколко корнера, но нито един от тях не доведе до голова опасност. Фалкао напомни за себе си с опит за прехвърлящ удар, но прати топката в аут.
В 79-ата минута Джибрил Сидибе опита далечен удар, минал високо над гредата.
Включването на Льомар се оказа добър ход и помогна на Атлетико да не изпусне контрола в средата на терена. “Дюшекчиите” не допуснаха грешки в края и заслужено си тръгнаха с трите точки, които потвърдиха статута им на фаворит в групата.

МОНАКО – АТЛЕТИКО МАДРИД 1:2 (1:2)
1:0 С. Грандсир (18)
1:1 Д. Коща (32)
1:2 Х. Хименес (45)

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.