Атлетико Мадрид срещу Осасуна 15 април

Атлетико Мадрид срещу Осасуна на 15 април (събота) в 19:30 часа българско време в среща от 32-ия кръг на Ла Лига.

Залози за успех на Атлетико Мадрид се приемат при коефициент от 1.16. Шансовете за победа на Осасуна са оценени на 15.00. Двата отбора да завършат на равно се приема с коефициент 8.00.

Атлетико Мадрид

Атлетико ще се стреми да запази трета позиция, тъй като сезонът е към своя край. С цел осигуряване на място в Шампионската лига. Този сезон те са брилянтни в родните мачове – момчетата на Диего Симеоне регистрираха 11 победи, 2 равенства и 2 загуби. В Мадрид, те вкараха 33 и допусна 13 гола.

Въпреки това, в последните си три мача там, бяха отбелязани 2 или по-малко голове.

Осасуна

Осасуна са на последната позиция с 17 точки. След невероятната победа над Алавес, те успяха да спечелят още три точки в предишния кръг срещу Леганес. Резултата след последния съдийски сигнал беше 2-1.

Атлетико Мадрид срещу Осасуна: Двубой Статистика

Осасуна успя да спечели само един мач срещу Атлетико Мадрид от 2009 г. насам. Атлетико спечели 5 от последните 6 мача срещу Осасуна.

Атлетико Мадрид срещу Осасуна: Прогнози

Мъжете на Симеоне са в същото положение като Реал Мадрид и Барселона – те се нуждаят от три точки срещу по-слаб противник. Така че те могат да се съсредоточат върху това да си осигрят участие в Шампионската лига.

Нека Ви напомним, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

 

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG