Атлетико Параненсе – Байя 14 Август

Двубоят между Атлетико Параненсе – Байя ще се проведе на 14 август (понеделник) от 01:00 часа след полунощ в среща от Кампеонато Бразилиеро. Двете страни на средата на класацията ще се сблъскат в Куритиба, тъй като Атлетико Параненсе приветства Байя в Arena da Baixada.

Коефициентът за победа на Атлетико Параненсе е 2.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20Залози затова Байя да победят се приемат със ставка 4.00.

Атлетико Параненсе – Байя: Двубой статистика

Двете страни се срещнаха отново през май, когато Байя заличи Атлетико с невероятен 6-2 в първия кръг на Серия А. Атлетико Параненсе спечели три от последните пет домакински мача срещу Байя с една победа от 2003 година.

Атлетико Параненсе – Байя: Прогноза

Двата отбора са в добра форма, а Атлетико Параненсе е слаб фаворит заради предимствата на дома и отличната им форма. Те със сигурност ще търсят отмъщение за неудобното поражение в първия кръг, така че можем да очакваме мач с висок темп.
Поради физическото естество на дуела, залагането на картите може да е мъдър избор.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бразилия Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФА, УЕФА, Шампионска лига, Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция. Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа. Чемпиъншип, Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Тук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи, които ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG