Атлетик Билбао – Барселона 16 Август

Двубоят Атлетик Билбао – Барселона от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 16 август (петък) от 22:00 часа. Барселона има отличен скорошен рекорд срещу Атлетик Билбао, след като спечели девет от последните 13 срещи, но настоящите шампиони вероятно биха пожелали много по-леко откриване на кампания 2019/20.

Коефициентът за победа на Атлетик Билбао е 5.00. Равенството в мача е оценено с 3.75. Коефициентът за победа на Барселона е 1.72. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Атлетик Билбао – Барселона: Статистика Н2Н

Ат. Билбао не са губили в последните 10 свои домакинства.
Барселона са в победна серия от 4 мача.
По време на последните 31 срещи с Ат. Билбао като домакин, Ат. Билбао спечели 7 пъти, при 9 равенства и 15 победи за Барселона. Головата разлика е 46-33 в полза на Барселона.

Атлетик Билбао – Барселона: Прогноза

Последните четири сблъсъка между двойката са завършили с под 2,5 гола. Очакваме подобна ситуация този петък, тъй като нито един от двамата няма да иска да даде много. Докато 11 от последните 14 домакински мача на Билбао са завършили с под 2.5 гола, Лос Леонес е допуснал в 12 от тях. bet.Барса са допуснали в пет от последните си седем гостувания, така двата отбора да отбележат и под 2.5 гола е нашето предложение за откриващия мач на Ла Лига. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 La Liga можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com