Атлетик Билбао победи с 1:0 Севиля

Атлетик Билбао победи с 1:0 Севиля в последния двубой от 34-ия кръг на Ла Лига.

Двубоят започна с очакван домакински натиск. Андалусийци създадоха първото си опасно положение в осмата минута, когато след пробив на Сусо, топката беше изпратена към Лукас Окампос, но ударът му от трудна позиция мина над вратата. Атлетик отговори в 14-ата минута, когато късметът покри Севиля след разбъркване пред вратата. Впоследствие се оказа, че Раул Гарсия

е бил в задата и дори да се беше разписал, попадението нямаше да бъде зачетено.

С напредването на времето натискът на Севиля се засили и в средата на първото полувреме се стигна до две опасни ситуации пред вратата на баските. Първо Иван Ракитич стреля, но встрани, а в 24-ата минута и Юсеф Ен-Несири не успя да порази целта. Положенията пред вратата на Атлетик се редуваха едно след друго, но домакините така и не успяваха да стигнат до гол. В 31-ата минута Сусо стреля над вратата след подаване на Папу Гомес в наказателното поле.

В 39-ата минута севилци отново пропуснаха да открият след хубава комбинация, завършила с удар на Ен-Несири, но топката попадна право в ръцете на Унай Симон.

Ввтората част започна с отлична възможност пред домакините, след като Папу Гомес отправи мощен, но неточен удар.

Двубоят загуби малко от темпото си, като и двамата треньори предприеха смени в опити да освежат играта. Гостите стигнаха до добра възможност да открият, но не успяха след комбинация между Иняки Уилямс и Нико Уилямс.

В 74-ата минута Люк Де Йонг опита атрактивно да засече със задна ножица едно центриране в наказателното поле на Атлетик, но се размина с топката.

В 80-ата минута Ен-Несири отправи удар с глава, но малко точност не му достигна, за да порази целта.

В 87-ата минута Нико Уилямс беше близо до гол, но беше в засада. Така се стигна до последната минута на редовното време, когато Иняки Уилямс отбеляза победното попадение за Атлетик, което на практика попари надеждите на Севиля да се бори за титлата. Нападателят на баските беше изведен сам срещу вратаря Буну с подаване от Ойхан Сансет и завърши по отличен начин за 1:0. Резултатът се запази до края и така Атлетик изхвърли Севиля от битката за титлата, в която остават замесени Атлетико Мадрид, Барселона и Реал Мадрид.

Всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус Код .  Mоже да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Следвайте всички спортни спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

bet365 спортни залози

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, Футболни прогнози от bet-bg.com и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.Атлетик Билбао победи с 1:0 Севиля