Атлетик Билбао победи с 2:1 Атлетико Мадрид

Атлетик Билбао победи с 2:1 Атлетико Мадрид . Алекс Беренгер откри за Атлетик Билбао в 8-ата минута, а мощният натиск на гостите след почивката доведе до изравнително попадение на Стефан Савич . „Дюшекчиите“ се хвърлиха да печелят мача, но бяха наказани. В 86-ата минута централният защитник Иниго Мартинес засече с глава центриране от корнер и донесе успеха на басите, които доиграват сезона и нямаха победа от 7 март.

Домакините нямаха намерение да се съобразяват

с шампионските амбиции на Атлетико и започнаха по-силно. В 9-ата минута Андер Капа проби отдясно и центрира . Tопката се отклони от крака на Фелипе и стана удобна за Беренгер, който с глава се разписа за 1:0. Отговорът на мадричани можеше да дойде в ответната атака, но Унай Симон изби в корнер изстрела на Ферейра-Караско.

Логично, Атлетико се настани в противниковата половина. „Дюшекчиите“ стигнаха до поредица от статични положения, но те не им донесоха нищо. В 28-ата минута Корея получи топката в наказателното поле, завъртя се и стреля, но не уцели вратата.

В 33-ата минута Капа шутира мощно от въздуха, но прати топката високо над вратата. В края на полувремето обаче най-опасният футболист на баските получи контузия и на почивката Марселино го замени с Иниго Лекуе.

Втората част започна с надмощие на Атлетико и пропуснати възможности от Йоренте и Корея.

В 58-ата минута бърза контра на домакините изведе Сансет на чиста позиция, но той стреля неточно. Развоят на мача принуди Симеоне да не се бави със смените. Суарес, Феликс и Тома Льомар се появиха на местата на Саул, Ерера и Трипиър, което ясно показа, че Атлетико ще рискува в търсене на обрат. Не след дълго в игра влезе и Лукас Торейра вместо Анхел Корея.

В 74-ата минута Ферейра-Караско отправи опасно центриране, но Суарес закъсня да засече топката. Малко по-късно появилият се от пейката Иняки Уилямс внесе смут в наказателното поле на Атлетико, но Облак се намеси хладнокръвно.

В 77-ата минута Атлетико най-после се добра до гол. Негов автор стана Стефан Савич след 11-ия корнер в полза на мадридчани. Черногорецът наказа закъснялото излизане на Унай Симон и с глава прати топката в мрежата.

„Лос колчонерос“ продължиха да нападат с всички сили. Остро центриране на Йоренте беше изчистено пред крака на връхлитащия Суарес. Домакините пък при всяка възможност търсеха бързия Иняки Уилямс, който за краткия си престой на терена създаде немалко проблеми на бранителите на Атлетико.

В 86-ата минута Ибай Гомес центрира от ъглов удар, а оставеният непокрит във вратарското поле Иниго Мартинес разстреля Облак – 2:1. Загубата значително намали шансовете на Атлетико да триумфира като шампион.

Всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус Код, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Следвайте всички спортни спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

bet365 спортни залози

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, Футболни прогнози от bet-bg.com и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.Атлетик Билбао победи с 2:1 Атлетико Мадрид