Атлетик Билбао – Селта Виго 19 Януари

Двубоят Атлетик Билбао – Селта Виго от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 19 януари (неделя) от 19:30 часа. Атлетик Билбао падна на 8-мо място в таблицата на Лигата след четири мача без победа; три от тези мачове обаче бяха далеч от дома, включително срещи с четирите най-добри страни Реал Мадрид и Севиля.

Коефициентът за победа на Атлетик Билбао е 1.95. Равенството в мача е оценено с 3.25. Коефициентът за победа на Селта Виго е 4.50. Вижте пълната Футболна ТВ Програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Атлетик Билбао – Селта Виго: Статистика Н2Н

Като домакин, Ат. Билбао не е губил от Селта Виго в последните 4 срещи помежду им.
Статистиката на Ат. Билбао като домакин този сезон: 6-2-1.
Раул Гарсия е голмайстора на Ат. Билбао с 5 гола. Яго Аспас има 7 гола за Селта Виго.

Атлетик Билбао – Селта Виго: Прогноза

Билбао са запазили мрежата си празна в шест от деветте си домакински срещи този сезон, докато Селта е отбелязала точно два гола на мач в пътуванията си. Тези статистики отново насочват към удобна победа в офиса за Лос Леонес и победа до нула изглежда като изключително възможен резултат. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 La Liga можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com