Атлетик Билбао излиза срещу Виляреал

Атлетик Билбао търсят продължение на добрата си серия срещу „жълтата подводница“ на домашния „Сан Мамес“.

Атлетик Билбао посреща Виляреал в неделя от 21:45 часа българско време в среща от 12-ия кръг на Ла Лига. Билбао няма загуба в последните си пет домакинства на този съперник във всички турнири.Заложи bet365

Залози за победа на Атлетик се приемат при коефициент от 2.00. Шансовете за успех на Виляреал са оценени на 4.00.

Атлетик Билбао успя да вземе само две точки в последните три шампионатни кръга и позагуби позиции в таблицата. Отборът на Ернесто Валверде остана непобеден в последните си четири мача на „Сан Мамес“ в Ла Лига, но в нито един от тях на опази вратата си „суха“ (2.25 да го стори в неделя).

Бенят Ечебария, Оскар де Маркос и Чаби Ечейта са под въпрос от състава на домакините, а Агер Акече със сигурност е аут. Имащият пет гола от началото на сезона Ариц Адурис (2.20 да се разпише в неделя) почти сигурно ще е острието в атаката на Атлетик.

Виляреал се представя много солидно през този сезон и заслужено е сред челниците в таблицата. Възпитаниците на Фран Ескриба имат само едно поражение за изминалите 11 кръга.

Роберто Солдадо и Боян Йокич продължават да лекуват травми и няма да пътуват за Билбао. Седрик Бакамбу и Никола Сансоне се очаква да си партнират в предни позиции за гостите.

Не забравяйте, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози за Футбол само в bet365

Следете всички наши експертни анализи,прогнози и предложения за залози с коефициентите на най- предпочитания букмейкър bet365. Бъдете информирани и не пропускайте новини или  събития на живо с нашата Фейсбук страница.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, за които bet365 предлагат достъп, можете да гледате и пряко на Вашия iPhone, iPad или Android. Това  включва футбол, тенис, баскетбол, крикет, дартс, снукър и скуош. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лигаMondial 2018, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.