Аугсбург – Борусия Дортмунд bet365

Двубоят между Аугсбург – Борусия Дортмунд ще се проведе на 30 септември (събота) от 16:30 часа в среща от Бундеслига I на Германия. Дортмунд ще се опита да консолидира 1-во място с още една победа срещу Аугсбург, който в момента седи на 5-то място в Бундеслигата.

Коефициентът за победа на Аугсбург 6.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.33. Залози за това Борусия Дортмунд да победят се приемат със ставка 1.50.

Аугсбург – Борусия Дортмунд: Двубой Статистика

Fuggers са несравними в последните 5 срещи, докато Дортмунд успя да спечели 3 от тях, така че BVB са облагодетелствани от историята на h2h.

Дортмунд са ненадминати в последните 7 мача в Аугсбург във всички състезания, 5 победи и 2 равенства.

 

Аугсбург – Борусия Дортмунд: Прогноза

Не по-малко от тежките фаворити са посетителите в този мач. Причината е тяхната брилянтна форма и рекорда на h2h в съответните мачове от Аугусбург, след като Аугусбург спечели промоция през 2011/12.

Освен това Борусия притежава голмайстора в лигата. Aubameyang, и се очаква да се бори с упоритост, за да осигури първото място.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG