Ахал – Енергетик вторник 05 Май

Двубоят между Ахал – Енергетик ще се проведе на 05 май (вторник) от 16:30 часа в среща от Йоакри Лига на Туркмекистан. Ахал е в началото на таблицата с 4 победи и загуби в 5 мача. Те имат 100% рекорд непокътнати у дома и единствената им загуба срещу отбора на Алтин.

Коефициентът за победа на Ахал е 1.30. Равенството в сблъсъка е оценено на 5.00. Коефициентът за победа на Енергетик е 7.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера на online casino.

Ахал – Енергетик юноши: Двубой статистика

И двете страни имат 2 победи в последните 5 мача от статистиката.
В три от тези пет мача крайният резултат беше над 2,5 гола.
Три от тези срещи завършиха с голове в мрежите и на двата отбора.

Ахал – Енергетик юноши: Online Прогноза

Домакините са свежи след първата загуба за сезона, която беше срещу управляващите шампиони Алтин Асир. Но те изглеждат непобедими на това място, тъй като никога не са загубили мач на това място миналия сезон.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Jakri League Turkmekistan можете да прочетете на нашата bet страница.

Прогнозите ни за предстоящи мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com