Ахмат Грозни – Урал петък 08 Ноември

Двубоят между Ахмат Грозни – Урал ще се пороведе на 08 ноември (петък) от 18:30 часа в среща от Висшата Лига на Русия. ФК Ахмат ще бъде домакин на ФК Урал в още един интересен мач от Руската Висша лига. Домакинът ще има нужда да избяга от зоната на изпадане, докато посетителят трябва да се изкачи нагоре.

Коефициентът за победа на Ахмат Грозни е 2.05. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.25. Коефициентът за победа на Урал е 3.75. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Ахмат Грозни – Урал: Двубой статистика

Като домакин, Akhmat Grozny не е губил от ФК Урал Екатеринбург в последните 4 срещи помежду им.
Статистиката на Akhmat Grozny като домакин този сезон: 2-3-2.
Преди година ФК Урал Екатеринбург бяха номер 6 в класирането с 22 точки. Сега са номер 10 с 18 точки.

Ахмат Грозни – Урал: Прогнози

Тъй като и двата отбора отбелязаха в шест от осемте мача, проведени на това място, шансовете да се видят голове и в двата края също са големи. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Russia Premier можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com