Ашли Барти – Йохана Конта bet365tenis

Двубоят между Ашли Барти – Йохана Конта ще се проведе на 24 септември (понеделник) от 10:30 часа българско време в дуел от първи кръг на силния турнир в Ухан, Китай (WTA Premier 5). Победителката ще срещне в следващата фаза местната представителка Сайсай Женг, която се наложи над Даниел Колинс (САЩ) на старта с 2-1 сета.

Коефициентът за победа на Барти е 1.57, а залози затова Конта да завърши като победителка можете да правите с коефициент 2.25. Вероятността да видим тайбрек в мача е оценена на 3.40.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Световната номер 17 Барти ще играе на първи турнир от US Open. Kъдето бе спряна в 1/8-финалите от Каролина Плишкова (Чех). 22-годишната австралийка достигна до финала в Ухан преди година, но французойката Каролин Гарсия й попречи да се поздрави с титлата.

Конта, която е 43-та в света към момента, започна азиатското турне в Токио, където загуби във втори кръг от Дона Векич (Хрв) с резултат 3-6 5-7. В последното издание на турнира в Ухан британката отпадна още на старта, а върховият й резултат тази кампания е финала в Нотингам, който загуби именно от Барти.

Конта изостава с 1-2 в общия баланс срещу Барти. Тя загуби последните си две срещи с перспективната австралийка и ще бъде мотивирана да спре негативната поредица.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в google search bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Тенис. Топ събития и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието: Emirates, FedEx, Infosys, Peugeot.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com