Ашли Уилямс се присъедини към Стоук Сити

Ашли Уилямс стана шестия нов играч на Стоук Сити в трансферния прозорец през лятото на 2018 г.. Той се присъедини със сезонен заем от Евертън.

Централният защитник носи богат опит на стадион bet365. Той играе на най-високо както клубно, така и международно ниво. Уилямс е капитан на националния отбор на  Уелс и, разбира се, съотборник на Джо Алън.

Двамата играха заедно в Суонси, където Уилямс прекара осем години преди да се присъедини към Евертън през 2016 г.

Родената в Уулвърхемптън звезда бе освободена от Академията на Уест Бром на 16-годишна възраст, но кариерата му се  ускори след преминаване към  Хеднесфорд Таун.

Той бързо бе забелязан от Стокпорт Каунти, а през 2003 г. се озова  в Edgeley. По това време той също така става за първи път капитан в националния отбор на Уелс.

Уилямс се присъедини към Суонси със заем и играе ключова роля, и им помогна да спечелят титлата в Лига едно през 2008 г.. След това той спечели постоянно преместване към клуба в Южен Уелс.

Вижте ТВ Програма за футбол  тук.

Още за Стоук Сити може да гледате за YouTube канала на Стоук Сити.

 

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Чемпиъншип са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития мачове и Новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на Stoke City FC са  Top Eleven, SHARP, Carlsberg, Staffordshire University.

 

В Бет-Бг можете да намерите актуални анализи и прогнози за Футбол , както и информация за оферти, бонуси и коефициенти на bet365. Всичко това, новини и лайв спортни събития са достъпни и на нашата Фейсбук страница.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG