Аякс – ПАОК Солун сряда 13 Август

Двубоят между Аякс – ПАОК Солун ще се проведе на 13 Август (сряда) от 21:30 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Шампионска лига. Аякс се върна към победните си серии в Ередивизия през уикенда, тъй като победиха Емен с 5:0 и взеха първите си три точки от защитата на титлата този сезон.

Коефициентът за победа на Аякс е 1.33Равенството в сблъсъка е оценено на 5.25. Коефициентът за победа на ПАОК Солун е 8.00Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Аякс – ПАОК Солун: Двубой Статистика

Аякс нямат загуба в последните си 5 мача.
Резултат от първият мач: ПАОК – Аякс 2-2.
ПАОК нямат загуба в последните си 6 мача.

Аякс – ПАОК Солун: Прогноза

И двата отбора отбелязаха в осем от последните 10 мача на домакините в това състезание. Те срещат страната от ПАОК, която споделя същия резултат в 10 от последните си 12 мача от Шампионската лига. Тези сблъсъци включват срещи между тези два отбора, като в последните шест сблъсъка всеки от двата отбора споделя резултат, с общо 23 отбелязани гола. Тази фина форма и за двете страни в атака ни подкрепя да заложим на BTTS в тази среща. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Шампионска Лига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Champions League УЕФА Шампионска лига можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com