Бадахос – Гранада сряда 29 Януари

Двубоят Бадахос – Гранада от Копа дел Рей на Испания ще се проведе на 29 януари (сряда) от 22:00 часа. Двата отбора играят с цели в двете лиги, освен в Испанската футболна йерархия, и само този фактор трябва да бъде достатъчен, за да определи фаворита в тази предстояща битка.

Коефициентът за победа на Бадахос е 3.30. Равенството в мача е оценено с 3.30. Коефициентът за победа на Гранда е 2.20. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Бадахос – Гранада: Статистика Н2Н

КД Бадахос нямат загуба в последните си 5 мача.
КД Бадахос не са губили в последните 10 свои домакинства.

Бадахос – Гранада: Прогноза

Като вземем предвид тези наблюдения, стигаме до консенсус, че подкрепянето на Гранада за победа е логичният избор тази сряда. Все пак ще се спрем на малко по-безрискови опции. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Copa Del Ray можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG