Базел – Краснодар четвъртък 19 Септември

Двубоят между Базел – Краснодар ще се проведе на 19 септември (четвъртък) от 19:55 часа в среща от Лига Европа. Базел спечели с 3: 0 от гостите си на Мейрин в Купата на Швейцария миналия път като гост, докато Краснодар записа победа с 4:2 над Криля Советов в първенството през уикенда и двата отбора изглежда са в добра форма.

Коефициентът за победа на Базел е 2.15. Равенството в мача е оценено с 3.30. Коефициентът за победа на Краснодар е 3.40. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Базел – Краснодар: Статистика Н2Н

Базел 1893 са в победна серия от 4 мача.

Базел – Краснодар: Прогноза

Уверени сме, че и двата отбора ще отбележат гол в четвъртък и сме предвидили и двата отбора да отбележат в мача. Краснодар не са фаворити по форма, но играят много добре като гост през последните седмици и ще повярват, че могат да се върнат в Русия с поне точка, която да покажат за усилията си. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com