Байерн Мюнхен – Айнтрахт Ф. 18 Май

Двубоят Байерн Мюнхен – Айнтрахт Франкфурт от Бундеслига I на Германия ще се проведе на 18 Май (събота) от 16:30 часа. Байерн Мюнхен можеше да запечата седмата си с поредна титла от Бундеслигата миналия уикенд, но безрезултатния мач с РБ от Лайпциг 0: 0 позволи на победителите Борусия Дортмунд да си възвърнат мястото.

Коефициентът за победа на Байерн Мюнхен е 1.25. Равенството в мача е оценено с 6.50. Коефициентът за победа на Айнтрахт Франкфурт е 10.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Байерн Мюнхен – Айнтрахт Франкфурт: Статистика Н2Н

Айнтрахт не е побеждавал в последните си 6 срещи.
Айнтрахт са в серия от 3 поредни загуби.
Байерн са в серия от 5 поредни домакински победи.

Байерн Мюнхен – Айнтрахт Франкфурт: Прогноза

Над 4.5 гола е имало в 31% от домакинските мачове на Байерн през този сезон, но Байерн е отбелязал повече от четири гола в 4 от 16-те си домакински мача (25%). В Бундеслигата, баварците могат да изберат просто да се опитват да играят на моменти, като допълнително намаляват шансовете да преминат през тази линия. Ние залагаме за домакинска победа, заедно с над 2.5 гола в мача.

Следвайте всички залози и прогнози за Бундеслига само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живоБъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Избери своя bet365 bonus и го използвай сега. Повече новини за bet365 Bundesliga можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG