Байерн Мюнхен- Айнтрахт Фр. 19 май

Двубоят между  Байерн Мюнхен- Айнтрахт Франкфурт ще се проведе на 19 май (събота) от 21:00 часа в среща от Купата на Германия. Орлите бяха претенденти за топ четири в един момент от сезона, но формата на отбора стана огромно препятствие за тях откакто Байерн Мюнхен призна на футболната публика в Германия за назначаването на Нико Ковач за нов треньор за следващия сезон.

Коефициентът за победа на Байерн Мюнхен е 1.25. Равенството в сблъсъка е оценено на 6.00. Коефициентът за победа на Айнтрахт Франкфурт е 11.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Байерн Мюнхен- Айнтрахт Франкфурт: Двубои Статистика

Байерн Мюнхен са доминиращия отбор в историята на Н2Н срещите с  Айнтрахт Франкфурт.
Байерн 53 понеди и 20 загуби в 94 срещи с орлите.
Байерн спечели в  последните три поредни двубоя H2H с Франкфурт.
Айнтрахт не успя да отбележи  в 10 от последните 12 двубоя срещу Байерн Мюнхен.

Прогноза
Това ще бъде последната игра, за която отговаря мениджърът Хайнкес. Той без съмнение ще иска да завърши с победа. Ще бъде интересно да видим как отборът ще реагира след загубара  1-4 от  Щутгарт у дома в последния им мач.

Байерн Мюнхен унищожи Айнтрахт с 4-1 в последния двубой, въпреки че играха с напълно ротиран състав, който включваше трима от младите футболисти в отбора. Нико Ковач и неговите играчи имат огромни проблеми с отбелязването напоследък и знаейки, че не са вкарвали в 10 от последните 12 срещи с Байерн Мюнхен, трябва да подкрепим баварците  да запазят чист лист като основна опция тук.

Байерн са фаворити срещу отбор, който загуби три от последните си четири мача в Бундеслигата. Алтернативно ще ги подкрепим да спечелят с два или повече гола.

Байерн да запази чист лист
Байерн Мюнхен да спечели с -1.5 хендикап

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Също предлага на живо срещи от голям брой лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига,  NFL и много други. Официални спонсори на DFB Pokal са:  Mercedes-Benz .

Автор: Бет – БГ / Bet – BG