Байерн Мюнхен – Байер Леверкузен 30 Ноември

Двубоят Байерн Мюнхен – Байер Леверкузен от Бундеслига I на Германия ще се проведе на 30 Ноември (събота) от 19:30 часа. Байерн Мюнхен ще бъде домакин на Байер Леверкузен тази събота вечер на Алианц Арена в Бундеслигата. Байерн ще се надява да спечели петата си пряка победа във всички състезания до момента.

Коефициентът за победа на Байерн Мюнхен е 1.28. Равенството в мача е оценено с 6.00. Коефициентът за победа на Байер Леверкузен е 9.50. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Байерн Мюнхен – Байер Леверкузен: Статистика Н2Н

Роберт Левандовски е голмайстора на Байерн с 16 гола. Кевин Воланд има 5 гола за Леверкузен.
Леверкузен нямат загуба в последните си 4 мача.
Като домакин, Байерн не е губил от Леверкузен в последните 6 срещи помежду им.

Байерн Мюнхен – Байер Леверкузен: Прогноза

В последните осем домакински мача на Бундеслигата в Байерн са отбелязани над 2,5 гола и се очаква Ливъркузен да пропусне креативността на Кай Хаверц за съботната среща. Освен това има над 2.5 гола, отбелязани във всяка от последните пет срещи между тези два отбора във всички състезания. bet bg

Следвайте всички залози и прогнози за Бундеслига само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живоБъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Избери своя bet365 bonus и го използвай сега. Повече новини за bet365 Bundesliga можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG. com