Байерн Мюнхен – Борусия Дортмунд 09 Ноември

Двубоят Байерн Мюнхен – Борусия Дортмунд от Бундеслига I на Германия ще се проведе на 09 Ноември (събота) от 19:30 часа. Байерн Мюнхен ще бъде домакин на Борусия Дортмунд тази събота за първата голяма среща на Бундеслигата от „Der Klassiker“ през този сезон.

Коефициентът за победа на Байерн Мюнхен е 1.53. Равенството в мача е оценено с 4.75. Коефициентът за победа на Борусия Дортмунд е 5.50. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Байерн Мюнхен – Борусия Дортмунд: Статистика Н2Н

Като домакин, Байерн не е губил от Дортмунд в последните 3 срещи помежду им.
Дортмунд са в победна серия от 3 мача.
Дортмунд нямат загуба в последните си 4 мача.

Байерн Мюнхен – Борусия Дортмунд: Прогноза

Байерн е вкарал поне два гола във всеки от последните си пет домакински мача срещу Дортмунд. Байерн също е вкарал поне два гола в шест от последните си седем мача в Бундеслигата. Три от последните шест мача на Бундеслигата в Дортмунд завършиха при равенство 2: 2. В мача този уикенд подкрепяме и двата отбора да отбележат в мача, както и двоен шанс за домакините. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Бундеслига само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живоБъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Избери своя bet365 bonus и го използвай сега. Повече новини за bet365 Bundesliga можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG