Байерн Мюнхен – Борусия Дортмунд bet365

19Двубоят между  Байерн Мюнхен – Борусия Дортмунд ще се проведе на 31 март (събота) от 19:30 часа в среща от Бнундеслига I на Германия.  Бундеслигата се завръща в действие след международната почивка. Феновете ще имат шанса да присъстват на новия Der Klassiker в събота вечерта на Allianz Arena. Байерн Мюнхен е доминиращ в този сезон, а това е най-големия сблъсък, който немският футбол може да предложи за деня.

Коефициентът за победа на Байерн Мюнхен е 1.40. Равенството в сблъсъка е оценено на 5.00. Коефициентът за победа на  Борусия Дортмунд е 7.50Вижте ТВ Програма за мача тук.


Байерн Мюнхен – Борусия Дортмунд: Н2Н статистика

Байерн Мюнхен са доминиращата сила в най-новата история на H2H сблъсъците с Борусия.

Баварците са спечелили четири от последните пет мача H2H, във всеки от които  и двата отбора отбелязаха гол.

Двете страни се срещнаха два пъти този сезон, а FCB победи  и в двата случая (1-3 в лигата и 2-1 в DFB Pokal).

Прогноза

С погле2д към H2H статистиката и текущата форма, Байерн Мюнхен да победи & BTTS трябва да бъде отличен избор.

Като алтернатива Байерн Мюнхен  да отбележи три или повече гола в мача.bet365

 

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Оферта на Bet365 за множествен залог на Европейски футбол Ви дава шанс да получите бонус до 100% за най-интересните първенства в Европа, както и груповата фаза и елиминациите на Шампионската Лига.

Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят: Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона, Милан, Ювентус, ПСЖ, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.comт