Байерн (Мюнхен) записа равенство 1:1 с Фрайбург

Байерн (Мюнхен) записа разочароващо за феновете си домакинско равенство 1:1 с Фрайбург в среща от 10-ия кръг на Бундеслигата, с което се отдалечи на 4 точки от лидера Борусия (Дортмунд).
Серж Гнабри вкара за баварците в 80-ата минута, но Лукас Хьолер изравни в 89-ата.
Само преди няколко дни мюнхенци едва пребориха аматьорите от Рьодингхаузен за Купата

на Германия и още тогава се видя, че нещата в отбора не вървят, независимо трите поредни успеха преди това.
Нико Ковач направи важна промяна в състава си, свързана с Йошуа Кимих. Той игра в центъра на терена, а не на десния бек, където действа по принцип от две години насам. Германският национал зае мястото на контузения Тиаго Алкантара. На същата позиция наскоро го върна и Йоахим Льов в Бундестима.
Франк Рибери седна на пейката заради слабото си представяне във вторник, а компания му правеше и Томас Мюлер. В течение на срещата двамата се появиха в игра, но пак не се запомниха с нищо.
Гостуващият отбор излезе с двама чисти нападатели и заложи на тактическа дисциплина в стремежа си за измъкне нещо от “Алианц Арена”, като в крайна сметка заслужено успя.
Домакините овладяха играта още от първата секунда, но стигнаха до чиста възможност чак в 26-ата минута, когато Роберт Левандовски излезе сам срещу вратаря, но той спаси удара му. Преди това баварците натискаха, но рядко стигаха до някаква опасност. Тимът на Фрайбург действаше спокойно в защита, като всички 11 футболисти бяха предимно в своята половина.
За цялата първа част не последва нищо интересно от страна на Байерн . Още по-изненадващо обаче след почивката нищо не се промени. Дори Фрайбург заигра по-добре и в 54-ата минута даже стигна до гол, който обаче правилно не беше зачетен заради засада. Това обаче си беше предупреждение към пасивните домакини.
Три минути по-късно се стигна до дискусионна ситуация, при която защитникът на Фрайбург Мануел Гулде докосна топката с ръка в наказателното си поле. Последва преглеждане на положението от ВАР и в крайна сметка съдията Феликс Цвайер прецени, че няма основание да отсъди дузпа в полза на мюнхенци.
Домакините увеличаваха натиска, но той така и не беше убедителен и за играчите в светлосиньо беше лесно да отразят атаките.
В 80-ата минута обаче Гнабри пробва нещо нестандартно и реши сам да завърши, което даде резултат. Германският национал стреля силно в близкия ъгъл на Александър Шволов и така реализира първия си гол за Байерн в Бундеслигата.
Всички решиха, че това ще е достатъчно за трите точки, но видяхме изненада. Гостите успяха да изравнят в 89-ата чрез Хьолер, като по-скандалното за баварците беше, че попадението дойде след контраатака в момент, в който се очакваше домакините да са по-съсредоточени в защита.
Фрайбург е на десета позиция, като няма загуба от четири кръга насам.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.