Байерн (Мюнхен) отнесе Щутгарт с 3:0

Байерн (Мюнхен) показа игра от най-високо ниво и отнесе Щутгарт с 3:0 като гост в среща от втория кръг на Бундеслигата. Шампионите имаха трудности само до 37-ата минута, в която Леон Горетцка откри с първия си гол за клуба. След това домакините свалиха гарда и само гледаха

как съперникът ги мачка по целия терен. В 62-ата минута Роберт Левандовски направи 2:0, а 14 минути по-късно полякът даде впечатляваща асистенция на Томас Мюлер за третото попадение. Тримата споменати футболисти вкараха по веднъж и подадоха за по един гол. Съотборникът им Дейвид Алаба пък уцели гредата веднъж.
Ариен Робен днес беше титуляр в схемата на Нико Ковач, а в предни позиции действаха още Франк Рибери, Томас Мюлер и Роберт Левандовски. Матс Хумелс се завърна в стартовите 11 за сметка на Никлас Зюле, а дебют от първата минута в Бундеслигата с екипа на Байерн записа и Леон Горетцка. Хамес Родригес пак беше на пейката.
В състава на Щутгарт също имаше няколко рокади в сравнение с този, който излезе срещу Майнц 05 преди седмица. Бившият футболист на Байерн Холгер Бадщубер седна сред резервите, където беше и новият нападател Николас Гонсалес, който беше титуляр на “Опел Арена”.
От самото начало Байерн взе топката и с поредица от подавания търсеше начин да пречупи отбранителната линия на съперника, който обаче опитваше контраатака при всяка възможност. Играта беше динамична, но без чиста ситуация до 24-ата минута. Тогава чак Левандовски засече опасно с глава, но кълбото излезе в аут.
В 30-ата минута Рибери преодоля прекия си пазач на крилото Пабло Мафео, но сгреши при последвалото отиграване в наказателното поле, като нито стреля, нито подаде точно.
Следващият шанс дойде в 37-ата минута и завърши с гол. Горетцка получи топката на границата на наказателното поле и заложи на точността, като майсторски преодоля Рон-Роберт Цийлер – 1:0 за Байерн.
В 41-вата вратарят на Щутгарт отрази отлично засичане с глава на Хумелс, който летеше към мрежата.
След още две минути Мюлер шутира крайно неточно от няколко метра, с което направи нов пропуск.
Може би изненадващо в началото на второто полувреме Щутгарт не промени нищо и продължи да действа плахо, като Байерн доминираше. Така в 49-ата минута Дейвид Алаба напомни за мощните си преки-свободни изстрели, като шутът му срещна дясната греда на вратата на домакините.
Хумелс се оказваше неудържим в противниковото наказателно поле и в 56-ата пак засече много опасно, но и сега Цийлер спаси.
Тук треньорът на „швабите“ Тайфун Коркут реши да извади активния Анастасиос Донис и това доведе до бурни освирквания от трибуните.
И скоро след това Байерн нанесе втория си удар. В 62-ата минута Левандовски заби кълбото с левачката от сходна ситуация като тази на Горетцка – 2:0, с което вече е вкарвал във всичките срещи на тима този сезон.
След втория гол баварците заиграха дори още по-силно и в 76-ата минута дойде най-красивият момент за вечерта. Тогава Левандовски технично изведе Мюлер за 3:0.
До края мъката на играчите в бяло продължи, като Лева не спря да търси нов гол.
След паузата Байерн приема Байер (Леверкузен), след което ще сложи началото на нов поход в Шампионската лига. Щутгарт пък ще гостува на Фрайбург.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.