Байерн (Мюнхен) победи Манчестър Юнайтед с 1:0

Байерн (Мюнхен) победи Манчестър Юнайтед с 1:0 . Гола вкара Хави Мартинес в 59-ата минута. Това бе домакински дебют, макар и неофициален, за новия наставник на баварците Нико Ковач. За пък Юнайтед двубоят беше последна проверка преди старта на сезона в Премиър лийг.

Домакините излязоха със състав, близo до оптималния. От него отсъстваше Роберт Левандовски, който влезе след почивката, а тримата в предни позиции бяха Ариен Робен, Томас Мюлер и Серж Гнабри. Франк Рибери играеше в средата на терена заедно с Хавиер Мартинес и Тиаго Алкантара, а бранителите преди Мануел Нойер бяха Йошуа Кимих, Никлас Зюле, Матс Хумелс и Дейвид Алаба.
Мениджърът на Юнайтед Жозе Моуриньо даде капитанската лента на Алексис Санчес. Виктор Линдельоф и Маркъс Рашфорд се завърнаха след по-дългата си ваканция заради участието си на Мондиал 2018. Титуляр бе и Андреас Перейра, който се представя много силно . Другите в халфовата линия бяха Андер Ерера и Фред.
В редиците на „червените дяволи“ ги нямаше Пол Погба и Ромелу Лукаку, а Неманя Матич бе на пейката.
Началото на мача бе спокойно, а първия изстрел към една от двете врати опита Тиаго, но Давид де Хеа внимаваше. Домакините се стараеха да пресират в противниковата половина, но футболистите на Моуриньо умело успяваха да изнесат топката. Фред и Перейра показаха добър синхрон в центъра, но Юнайтед почти не атакуваше.
В 19-ата минута Гнабри шутира, но без да затрудни Де Хеа. Кимих беше много активен по десния фланг. В 29-ата Хави Мартинес центрира опасно, но Перейра се намеси топчно пред погледа на Робен. Пред другата врата Нойер нямаше никаква работа.
В края на полувремето топката рикошира два пъти след изстрел на Зюле, но Де Хеа отново внимаваше. В 43-ата минута Рибери остана сам на далечната греда, но топката се оплете в краката му.
На полувремето Ковач направи три смени, като в игра влязоха Левандовски, Леон Горетцка и Жером Боатенг. Баварците отново притиснаха съперника и Гнабри пропусна добро положение. Горетцка имаше още по-добра възможност, но прати топката над вратата след центриране от корнер на Робен.
В 59-ата минута логичното се случи и Байерн поведе. Този път центрирането бе на Тиаго, а Хави Мартинес надскочи бранителите на гостите и зарадва 75 000 по трибуните на “Алианц Арена”. Юнайтед се опита да отвърне, но Фред шутира покрай вратата. Алексис Санчес оставаше изолиран и не направи нищо съществено през целия мач.
В края на двубоя Левандовски и Горетцка можеха да направят успеха на домакините по-убедителен, а попадение на Робен беше отменено заради засада.

БАЙЕРН – МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД 1:0 (0:0)
1:0 Х. Мартинес (59)

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.