Байерн Мюнхен победи с 2:0 Волфсбург

Байерн (Мюнхен) много трудно надвиха Волфсбург с 2:0 у дома, а по същото време с успех се поздрави и Разенбалшпорт – 3:1 над Аугсбург.

18-годишният холандец отново се разписа минути след влизането си в игра – в 86-ата, а малко след това Гнабри нанесе окончателния удар – в 89-ата минута.

 “Вълците” се защитаваха

перферктно до тази 86-ата минута, когато падна първото попадение. Роберт Левандовски не беше на висота, но за сметка на това Гнабри се раздаде. Гостите имаха няколко възможности, а най-добрата им беше в 16-ата, когато Феликс Клаус пропусна сам срещу Мануел Нойер. Така Волфсбург остава девети преди изиграването на останалите двубои.

Хавиер Мартинес се завърна в стартовия състав на баварците, след като заради наказание не беше на терена срещу Фрайбург. Иван Перишич отново получи шанс, а Серж Гнабри започна на другото крило. На пейката на Ханзи Флик бяха Жером Боатенг, Свен Улрайх и петима футболисти, които повечето фенове на Байерн не познават – Сарпреет Синг, Леон Даяку , Лукас Маи , Оливер Майер и Джошуа Зиркзее .

“Вълците” излязоха без голмайстора си Ваут Вегхорст, който не беше пълноценен заради грипно заболяване и се появи чак към края.

Вратарят на гостите Коен Кастеелс направи първото си важно спасяване в 12-ата минута след удар на Иван Перишич с глава.

Волфсбург беше на косъм от гола в 16-ата минута, когато Феликс Клаус излезе сам срещу Мануел Нойер, но капитанът на домакините отрази.

Това обаче беше една от малкото възможности пред мрежата на Нойер, защото Байерн владееше играта. В 22-ата Дейвид Алаба изпълни отлично пряк-свободен удар, който Кастеелс спаси. Четири по-късно Томас Мюлер насочи кълбото към долния ляв ъгъл, но и сега белгийският страж беше на мястото си.
В 29-ата и Гнабри не успя да преодолее Кастеелс.

Мюнхенци не спираха да търсят попадението, но и Филипе Коутиньо демонстрира неточен мерник, след като в 41-вата шутира над гредата.

В ответната атака Арнолд стреля много опасно и Нойер нямаше какво да стори, но за негов късмет кълбото профуча в аут.

В края на полувремето Хави Мартинес получи контузия и беше заменен от Боатенг.

Веднага след почивката Йошуа Кимих получи жълт картон за опасна игра и ще бъде наказан за следващия мач. Играчите на Волфсбург бяха по-смели в действията си и се стараеха да изнесат играта в центъра. В 53-ата Коутиньо получи възможност да шутира от около 23 метра, но и този път Коен Кастеелс се справи.

В 60-ата защитникът на Волфсбург Кевин Мбабу се измъкна зад последния в защитата в червено, но с лекота беше застигнат, преди да успее да отправи удар.

При последвалата контраатака Мюлер за малко да получи топката в идеална позиция на метри от мрежата на съперника, като Жером Русийон направи важно изчистване.

Байерн обаче загуби остротата в атаките си и постепенно „вълците“ започнаха да поглеждат напред. Вегхорст се появи в игра и това улесни атаките. Така в 81-вата холандецът подаде към Арнолд, който не беше далеч от попадението.

В 83-ата Зиркзее дебютира на „Алианц Арена“ в среща от Бундеслигата и три минути по-късно вдигна трибуните на крака, след като прониза Кастеелс за 1:0.

Три минути по-късно Левандовски асистира на Гнабри за крайното 2:0.

Всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус Код, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.