Байерн (Мюнхен) победи с 3:0 Шалке 04

С хеттрик на Роберт Левандовски тимът на Байерн (Мюнхен) с лекота надви Шалке 04 с 3:0 като гост в дербито от втория кръг на Бундеслигата. Дебют за баварците направиха Филипе Коутиньо, Иван Перишич и Люка Ернандес, но техните изяви останаха в сянката на полския гений. Централният нападател откри от дузпа в 20-ата минута, удвои от пряк-свободен удар в 50-ата, а в 75-ата се разписа още веднъж.

Домакините претендираха за две неотсъдени дузпи в тяхна полза при 0:2 за игра с ръце на Ернандес и Перишич, но ВАР не уважи жалбите им.

Дебют в германския шампионат от първата минута записа Люка Ернандес, който започна в центъра на отбраната. Бенжамен Павар беше поставен вдясно на защитата.Това възможност на Йошуа Кимих да действа като централен полузащитник. Той замести Тиаго Алкантара. Перишич и Коутиньо бяха на пейката в началото. Сред резервите беше записан още един от летните трансфери на Байерн – Микаел Кюизанс, който дойде от Борусия (Мьонхенгладбах). Шалке излезе със същите 11, които започнаха и срещу Борусия (Мьонхенгладбах) в първия кръг. Матия Настасич и Бенжамен Стамбули трябваше да се справят с Роберт Левандовски, а на вратата с капитанската лента беше исканият от баварците Александер Нюбел, когото в Германия приемат за наследник на Мануел Нойер. Първата възможност в срещата дойде още в 4-ата минута, когато Левандовски завърши заучено изпълнение на пряк-свободен удар, но шутът му беше слаб и право в ръцете на Нюбел.

Дейвид Вагнер постави задача на своите играчи да пресират далеч в половината на Байерн, което принуди всички футболисти да действат на високо ниво.

В 16-ата Левандовски пак изпревари всички при статично положение – в случая корнер – и с глава стреля много силно, но и този път Нюбел отрази.

След още три минути Коман навлезе в наказателното поле и там преотстъпеният от Евертън Джонджо Кени фаулира Кингсли Коман – дузпа. Левандовски застана зад бялата точка и уверено изстреля кълбото в десния ъгъл на Нюбел за 0:1, а минутата беше 20-а.

„Миньорите“ можеха да изравнят в 28-ата, когато Омар Маскарей шутира опасно, но топката профуча край гредата.
Домакините имаха възможност и десетина минути по-късно, но този път Зюле се намеси. В 42-ата Амин Арит намери пространство да стреля, но не достатъчно опасно, за да затрудни Нойер.

В ответната атака пред Корентен Толисо се откри добър шанс за гол, но той не уцели вратата.

Втората част започна с втори гол на Левандовски. Това се случи в 50-ата минута, когато полякът изпълни по перфектен начин пряк-свободен удар.

Малко след това съдиите или не видяха, или подминаха игра с лакът на Люка Ернандес в наказателното поле на Байерн.
В 57-ата дойде моментът за дебюта на Коутиньо и Перишич, които влязоха заедно на местата на Мюлер и Гнабри. Бразилецът застана в халфовата линия в тандем с Толисо зад Левандовски в схема 4-1-4-1, а хърватинът пое ролята на ляво крило.

В 64-ата минута се стигна до нова спорна ситуация в полето пред Нойер.

При пряк-свободен удар топката срещна лявата ръка на Перишич и съответно домакините претендираха, че това е било умишлено и трябва да получат наказателен удар. Не последва обаче отговор от арбитъра, а и от ВАР не му сигнализираха за нищо нередно.

Играчите на Шалке трудно стигаха до опасности .  В 74-ата Бургщалер стреля с глава, но пак в ръцете на Нойер.

При последвалата акция на баварците секунди по-късно Левандовски получи хубав пас .  С лекота залъга Салиф Сане, след което не даде шанс на Нюбел за трети път – 3:0 за Байерн.
Шалке 04 – Байерн (Мюнхен) 0:3+26

До края на се промени нищо и Байерн записа първия си успех за кампанията.

Всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.