Байерн (Мюнхен) победи Фортуна Дюселдорф с 4:1

Байерн (Мюнхен) с лекота сразиха Фортуна (Дюселдорф) с 4:1 като гости, с което отново имат точка преднина в класирането. До края остават пет кръга.

Много силно се представи Кингсли Коман, реализирайки два гола още преди почивката – в 15-ата и 41-вата минути.

Серж Гнабри реализира третото попадение в 55-ата минута. Минута преди края на редовното време Доди Лукебакио върна единия гол от дузпа  . Tова не беше всичко, защото в добавеното време Леон Горетцка фиксира крайното 4:1 за гостите.

Заради резултатите от другите мачове тимът на Фортуна още в събота си беше гарантирал оставането в елита, заради което днес футболистите на Фрийдхелм Функел действаха освободено и не се окопаха в защита. Отворената им игра даде шанс на Байерн да си подсигури успеха далеч преди края.

Байерн има и осезаемо предимство пред Борусия и в головата разлика, което е първото нещо, което се гледа при равенство в точки. Освен това вече и програма на баварците изглежда по-лесна, защото на тях им предстоят три домакинства и две гостувания, докато вестфалци ги очакват три срещу на чужд терен срещи две на “Сигнал Идуна Парк”.

Единствените неприятности за мюнхенци от днес са травмите на Мануел Нойер, който трябваше да напусне през второто полувреме, и на Матс Хумелс, който изкара срещата.

Треньорът на Байерн Нико Ковач отново не гласува доверие от първата минута на Хамес Родригес, чието бъдеще в клуба не е ясно. На практика наставникът избра същите 11, с които излезе срещу Борусия в миналия кръг. Рафиня и Франк Рибери са болни.

През есента баварците имаха големи проблеми с днешния си съперник, като срещата на “Алианц Арена” завърши 3:3. Вкаралият тогава три гола в мрежата на Мануел Нойер Доди Лукебакио днес беше резерва. В атака за Фортуна от началото видяхме Роувен Хенингс, Давид Ковнацки и Бенито Раман. Срещата започна с натиск на Байерн и в 6-ата минута гостите на два пъти бяха близо до гола. Първо, включване на Гнабри позволи на германския национал да подаде успоредно към Коман, който обаче беше блокиран от играч на Фортуна и топката се отби в страничната греда.

Секунди след това Тиаго Алкантара можеше да реализира с глава след пас на Йошуа Кимих, но топката излетя в аут.

Играчите на Фортуна успяха да изравнят играта за кратко, но в 15-ата минута допуснаха гол. Коман центрира от лявото крило към Томас Мюлер, който направи опит да засече, но не докосна топката. С това си движение обаче световният шампион успя да залъже вратаря и в крайна сметка кълбото влетя в мрежата.

В 23-ата минута Левандовски завъртя пряк-свободен удар и не беше далеч от целта.

Отборът на Фортуна трудно стигаше до опасности пред Нойер, но в 26-ата минута грешка на Хави Мартинес позволи на домакините да притиснат баварците. Шанс да шутира се откри пред Ковнацки, но защитник подложи крак и накара топката да излезе в корнер.
Футболистите в червени екипи действаха освободено и поема рискове с нападателна игра, на което обаче съперникът отговаряше с контраатаки. Така на няколко пъти Михаел Рензинг трябваше да отразява изстрели към вратата си.

В 41-ата минута точен беше Коман, този път след отлично включване по дясното крило и перфектно подаване на Йошуа Кимих.

В оставащото време до паузата Хави Мартинес можеше да докара нещата до 3:0, но стражът на домакините спаси.
С подобно положение започна и второто полувреме, като този път Тиаго нямаше късмет срещу вратаря Рензинг, който подложи тяло и спаси удара му.

В 53-ата минути мюнхенци останаха без вратаря си Нойер, който усети болки и напусна.

Само две минути по-късно Байерн си подсигури победата с трети гол, дошъл след заучено изпълнение на ъглов удар. Тиаго центрира към Мюлер, който продължи на далечната греда към връхлитащия Гнабри и за него беше лесно да реализира.

В 89-ата ВАР подсказа на рефера да даде дузпа за Фортуна за игра с ръка на Матс Хумелс и Лукебакио я реализира.

В добавеното време обаче Горетцка пак върна преднината на Байерн от три гола.

Всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.