Байерн Мюнхен – Щутгарт bet365mobile

Двубоят между Байерн Мюнхен – Щутгарт   ще се проведе на 12 май (събота) от 16:30 часа в сблъсък от Бнундеслига I на Германия. Щутгарт доби великолепна форма в самия финал на сезона, но може би е твърде късно за мечтата им за Лига Европа да се сбъдне. Червените са осми в момента, една точка под Айнтрахт на седмо място.

Коефициентът за победа на  Байерн Мюнхен е 1.16. Равенството в сблъсъка е оценено на 8.00. Коефициентът за победа на Щутгарт  е 15.00Вижте ТВ Програма за мача тук.


Байерн Мюнхен – Щутгарт : Статитика Н2Н

Байерн Мюнхен изцяло доминираше Н2Н статистиката през последните години и те ще влязат в този мач с 16 поредни победи в двубоя срещу Щутгарт.

Баварците спечелиха 36 и загубиха само 6 от 52 домакински сблъсъка с червените.

Щутгарт не успя да отбележи в нито един от последните три мача на „Алианц Арена“.

Прогноза
Юп Хайнкес вероятно ще постави най-силната възможна линия тук, тъй като сблъсъкът ще бъде неговият последен мач на пейката на Байерн в лигата. Освен това той иска да запази инерцията преди финала на DFB Pokal с Айнтрахт Франкфурт следващия уикенд, което означава, че Щутгарт наистина ще има много трудна задача.

Байерн Мюнхен да запази чист лист

HT/ FT Байерн Мюнхен / Байерн Мюнхен

 

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на Бундеслига са: Adidas, EA Sports, TAGHeuer.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com