Байерн се хвърля да си отмъсти на Атлетико

„Баварците“ ще се опитат да вземат частичен реванш от „дюшекчиите“ за поражението в 1/2-финалите на ШЛ през миналия сезон. Атлетико Мадрид посреща Байерн Мюнхен в сряда от 21:45 часа във вълнуващ сблъсък от групa D на Шампионската лига. Гостите от Германия ще бъдат нахъсани за положителен резултат в тази среща, с което да вземат частичен реванш за отпадането в 1/2-финалите на последното издание на най-престижната клубна надпревара на Стария континент.

Коефициентът за победа на Атлетико в срещата е 3.00. Вероятността Байерн да спечели мача е оценена със ставка 2.62.

Атлетико Мадрид откри кампанията си в потока с пестелива победа с 0:1 като гост на ПСВ Айндховен. През уикенда „дюшекчиите“ надвиха Депортиво Ла Коруня с 1:0 за четвъртия си пореден успех във всички състезания, а в миналите си 30 домакинства на европейската сцена испанският гранд може да се похвали с 25 победи.

От тима на домакините двубоя с контузии пропускат Моя, Алесио Черчи, Тиаго, Аугусто Фернандес и Хосе Хименес. Очакванията са Антоан Гризман и Кевин Гамейро да поведат атаката, а зад гърба им да действат Коке, Габи и получилият почивка срещу Депортиво Саул Нигес.

Байерн Мюнхен разгроми гостуващия ФК Ростов на старта с 5:0, а от старта на кампанията момчетата на Карло Анчелоти са безупречни в изявите си, имайки осем поредни успеха във всички състезания. Като гост в Шампионската лига обаче „баварците“ са записали само две победи в миналите си 10 визити (3 ремита, 5 загуби).

Холгер Бадщубер и Дъглас Коща са извън сметките в лагера на германците, а Матс Хумелс е под въпросителна. Артуро Видал, Шаби Алонсо и Франк Рибери не играха през уикенда и сега вероятно ще се завърнат в състава. Роберт Левандовски (5.00 да вкара първия гол в мача) и Томас Мюлер се очертават като двете ключови остриета на гостите.

Не забравяйте, че ако срещата завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.