Бундеслига: Байер е домакин на Аугсбург

„Аспирините“ ще търсят седми пореден успех на своя „Байарена“ в първенството.

Байер Леверкузен приема Аугсбург в сряда от 21:00 часа българско време в двубой от междинния четвърти кръг от Бундеслигата. Противниците не успяха да излъчат победител в последните три мача помежду си, завършвайки наравно.

Ставката затова и предстоящия дуел да завърши при равен резултат е 4.50. Залози за победа на Байер се приемат с коефициент 1.45, а такива затова Аугсбург да измъкне пълния комплект точки с коефициент 7.00.

Байер Леверкузен спечели с 3:1 срещу Хамбургер в единственото си домакинство до момента, но загуби другите си два мача далеч от дома, последният от които с 2:1 срещу Айнтрахт Франкфурт. „Аспирините“ разполагат с доста потенциал в предни позиции и ще гонят максимума в идната среща.

Карим Белараби и Владлен Юрченко са в „лазарета“ на домакините, но след контузия в центъра на полузащитата се завръща Ларс Бендер. Хавиер Ернандес (4.00 да вкара първия гол в мача) ще бъде основния коз на домакините в атака, а компания на Чичарито отпред се очаква да прави Кевин Воланд.

Аугсбург също има актив от две поражения и една победа от старта на кампанията, като единственият си успех възпитаниците на старши-треньора Дирк Шустер постигнаха във визитата си на Вердер Бремен с 1:2. През уикенда тимът бе повален с 1:3 от гостуващия състав на Майнц 05.

Проблемите при гостите са свързани с отсъствието на контузените Ян-Ингвер Калсен-Бракер, Марвин Фридрих, Каюби и Доминик Кор. Новото попълнение Джонатан Шмит е вероятно да замени Каюби на лявото крило, а в нападение ще се разчита предимно на исландския таран Алфред Финбогасон.

Не забравяйте, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.