Байер Леверкузен – Борусия Дортмунд

Двубоят между Байер Леверкузен – Борусия Дортмунд ще се проведе на 2 декември (събота) от 16:30 часа в среща от Бнундеслига I на Германия.

Коефициентът за победа на Байер Леверкузен е 2.20. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60. Залози за  това  Борусия Дортмунд да победят се приемат със ставка 3.10.

Байер Леверкузен – Борусия Дортмунд: Н2Н статистика

Последният път, когато тези отбори се изправиха един срещу друг, Дортмунд бяха по-добрият отбор и спечелиха 6-2 у дома. Дортмунд имат по- голям успех на BayArena, тъй като последният път, когато загубиха от Леверкузен, без да включваме последния домакински мач, беше през 2007 година.

Прогноза

Дортмунд ще се опита да остане организиран и да чака шансовете си. Те вероятно ще играят във формацията 3-4-3, така че ще има много действия по фланговете. Поддържането на чист лист ще бъде целта на Леверкузен през първото полувреме, но при приближаването на края на второто полувреме, домакините ще се опитат да отбележат.

Леверкузен да спечели
Над 1,5 гола във втората половина

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG