Байер Леверкузен – Фортуна Дюселдорф 26 Януари

Двубоят Байер Леверкузен – Фортуна Дюселдорф от Бундеслига I на Германия ще се проведе на 26 Януари (неделя) от 19:00 часа. Фортуна Дюселдорф ще пътува до Байер Леверкузен тази неделя вечер в немската бундеслига. Леверкузен ще се надява да продължат лова си за европейско квалификационно място в мача от тази неделя.

Коефициентът за победа на Байер Леверкузен е 1.36. Равенството в мача е оценено с 5.25. Коефициентът за победа на Фортуна Дюселдорф е 7.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Байер Леверкузен – Фортуна Дюселдорф: Статистика Н2Н

Дюселдорф не е побеждавал в последните си 7 мача срещу Леверкузен.
Статистиката на Леверкузен като домакин този сезон: 3-4-2.
Като домакин, Леверкузен не е губил от Дюселдорф в последните 3 срещи помежду им.

Байер Леверкузен – Фортуна Дюселдорф: Прогноза

Фортуна са допуснали 21 гола през последните осем мача. Това им дава най-лошия защитен рекорд на Бундеслигата през това време. Освен това, Фортуна са допуснали поне два гола в седем от последните си осем мача в Бундеслига. Смятаме, че победата за Леверкузен може да е вероятен резултат от тази среща. bet bg

Следвайте всички залози и прогнози за Бундеслига само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живоБъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Избери своя bet365 bonus и го използвай сега. Повече новини за bet365 Bundesliga можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG. com