Байя – Парана неделя 14 Октомври

Двубоят между Байя – Парана ще се проведе на 14 октомври (неделя) от 03:00 часа след полунощ в среща от Бразилия Серия А. Байя ще има добра възможност да продължи изкачването на стълбата на Серия А и да се отдалечи от зоната на изпадане. 

Коефициентът за победа на Байя е 1.30Равенството в сблъсъка е оценено на 4.75. Коефициентът за победа на Парана е 12.00Вижте ТВ Програма за мача тук.Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Байя – Парана: Двубой Статистика

Байя не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Жилберто е голмайстора на Байя с 8 гола. Силвиньо има 3 гола за Парана.
Парана не е побеждавал в последните си 14 срещи.

Байя – Парана: Прогноза

Домакините влизат в тук като огромни фаворити. Парана нямат победа до момента. Те имат лош рекорд от 1 равенство и 13 загуби в 14 далечни финала досега през сезона. Tricolor da Vila се намират в самото подножие на лигата и със сигурност ще играят футбол от второ ниво следващата година, като се има предвид огромната разлика от 14 точки между тях и безопасна зона с десет мача, оставащи до края на сезона.

Парана са несравними в последните 14 мача по време на състезания и се отправят към това на гърба на разрушителното поражение с 4:0 за Фламинсен в предишния кръг. Всичко, освен цялостна победа вкъщи, ще бъде огромно разочарование тук.

Футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието са: Bridgestone, DHL, Toyota.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG