Байя – Спорт Ресифе bet365

Двубоят между Байя – Спорт Ресифе ще се проведе на 06 септември (четвъртък) от 01:30 часа след полунощ в среща от Бразилия Серия А. Бразилската топ лига в четвъртък приветства Байя, които са домакини на Спорт Ресифе.

Коефициентът за победа на Байя е 1.65Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50. Коефициентът за победа на Спорт Ресифе е 5.75Вижте ТВ Програма за мача тук.Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Байя – Спорт Ресифе: Двубой Статистика

Жилберто е голмайстора на ЕК Байя с 5 гола. Габриел има 3 гола за Спорт Ресифе.
Преди година Спорт Ресифе бяха номер 11 в класирането с 29 точки. Сега са номер 17 с 23 точки.
ЕК Бахия не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Спорт Ресифе.

Байя – Спорт Ресифе: Прогноза

Байя също направи промяната на пейката в средата на сезона, но новият треньор Енднерсън Морера все още трябва да внуши печелившия манталитет в своите войници, които само успяват да получат от време на време резултати.

Подобно на регионалните си съперници, те се не се представят добре и ще се срещнат, след като не успяха да намерят мрежата в последните три мача.

Независимо от това, Bahia играят несравнимо по-добре пред публиката, където загубиха само един от последните десет мача в състезанието.

Познавайки впечатляващия си H2H запис със Sport Recife в игрите в Арена Фонте Нова, трябва просто да спечелим домакинската победа с коефициент 1.65.

Също така, Leao da Ilha са на ужасяваща поредица от шест поредни загуби по време на пътуванията си и те вкараха само веднъж в последните пет мача.

Аферата е от огромно значение и за двете страни, поради което виждаме Under 2.5 гола като залог банкер.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бразилия Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от УЕФА. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието са: Bridgestone, DHL, Toyota.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG