Бари Таун – Клифтънвил 27 Юни

Двубоят между Бари Таун – Клифтънвил ще се проведе на 27 юни (четвъртък) от 20:30 часа в среща от Квалификациите за Лига Европа. Бари Таун завърши начело на класирането след първата фаза на Първата дивизия на Уелс, но те не успяха да запазят формата си, след като последната фаза започна.

Коефициентът за победа на Бари Таун е 2.20. Равенството в мача е оценено с 3.40. Коефициентът за победа на е Клифтънвил е 2.75. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Бари Таун – Клифтънвил: Статистика Н2Н

Тези два отбора все още не са се срещали помежду си.

Бари Таун – Клифтънвил: Прогноза

От гледна точка на залозите, Бари преминава през безплоден етап и нямат победа в последните си пет срещи. Те загубиха и четири от тези срещи и допуснаха общо 20 гола от последните си седем мача. Вкъщи те са на три мача без победа и са допуснали 13 гола в тези три мача, докато Клифтънвил спечели последните си две състезания и беше впечатляващ. Разчитайте на тях, за да избегнат загуба на всяка цена този четвъртък.

bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com