Барнзли – Астън Вила, 16 септември

Двубоят между Барнзли – Астън Вила от Чемпиъншип на Англия  ще се проведе на 16 септември (събота) от 17:00 часа на стадион Оукуел. Вила се надяват да сложат край на трите поредни равенства от мачовете в лигата.

Коефициентът за победа на Барнзли  е 3.60. Равенството в мача е оценено на 3.60. Залози за победа на Астън Вила се приемат със ставка 2.15.  

Барнзли – Астън Вила: Статистика за двубои

Отборите играха два мача предишния сезон. Барнзли има предимство, тъй като те отбелязаха победа при гостуване и равенство при домакинството.

И в двете игри опцията и двата отбора да отбележат BTTS бе печеливша: резултатите са съответно 1-3 и 1-1.

Прогноза

Барнзли са способни да отбележат гол. Отборът участваше в няколко игри с висок брой отбелязани голове, но този път се изправят пред Астън Вила и силната им  отбранителна линия. Вила от друга страна има проблеми при отбелязването на голове. Барнзли изглежда, че малко са подобрили  екипа си  от миналата година и може да дадат на Вила още една неприятна изненада. Домакините изглежда, че имат предимство тук.

Победа за Барнзли.

 

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо  са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 е един от най-добрите букмейкъри в историята на онлайн хазарта. Основан е през 2000 г. в английския град Стоук (Стоук он Трент). Компанията предлага спортни залагания, покер, казино игри и бинго. Предлага залагания на живо, предавания на живо и залагания на живо, директно през сайта. За спортни игри и залагания, bet365 има лиценз, който се регламентира от Комисията по хазарта на Гибралтар.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG