Барнзли – Бъртън Албиън 19 Февруари BET-BG.COM

Двубоят Барнзли – Бъртън Албиън от Лига 1 на Англия ще се проведе на 19 февруари (вторник) от 21:45 часа. Барнзли имат добра възможност, за да спечелят автоматична промоция в Лига 1 този сезон. Те седят на второ място с 5 точки над Портсмут след победа с 2:1 срещу Уайкомб този уикенд.

Коефициентът за победа на Барнзли е 1.72. Равенството в мача е оценено с 3.80. Коефициентът за победа на Бъртън Албиън е 5.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Барнзли – Бъртън Албиън: Статистика Н2Н

Статистиката на Барнзли като домакин този сезон: 11-5-0.
Бъртън нямат загуба в последните си 4 мача.
Барнзли не са губили в последните 7 свои домакинства.

Барнзли – Бъртън Албиън: Прогноза

Формулярът ясно показва факта, че Barnsley са ясни фаворити за спечелването на тази среща с Burton.

Шест поредни домакински срещи са спечелени от мъжете на Даниел Стендел и невъзможността на Бъртън да спечели мачове у дома си и по този начин укрепват това.

Въпреки това, не виждаме никакви ясни параметри, за да сложим парите си на btts, въпреки че последните им три срещи в h2h завършиха с точкуване и от двата отбора.

Така че, залагаме на  домакинска победа като най-добрата ни препоръка за това първенство от Лига 1.

Официални спонсори на Fa Cup са: mitre, Ginsters, EA sports.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG