Барселона би Челси, Меси с гол №100 в Шампионската лига

Отборът на Барселона е последният 1/4-финалист в Шампионската лига, след като разгроми с 3:0 Челси на „Камп Ноу“ в реванша и с общ резултат 4:1 продължава напред. С два гола за каталунците се отчете Лионел Меси, който се разписа в 3-ата и 63-ата минута, като вече има 100 гола в УЕФА  Шампионска лига .

. Повече от него има само Кристиано Роналдо. Звездата на Реал Мадрид е със 117 попадения в ШЛ.

Усман Дембеле също записа името си сред голмайсторите в 20-ата минута. Отборът на Челси не успя да се противопостави на домакините, а една от малкото възможности, които имаше беше през второто полувреме, когато англичаните претендираха за дузпа срещу Маркос Алонсо, който падна в наказателното поле след съприкосновение с Жерар Пике при резултат 2:0.

Едно върнато попадение в този момент можеше да насочи мача в друга посока, но това не се случи. Английският тим беше преследван и от липса на късмет, като гредите на два пъти спасиха Барселона от попадение през първото полувреме.

В крайна сметка обаче Барса записа пореден рекорд, като за 11-а поредна година се класира за 1/4-финалите в престигната надпревара, което не е постигал никой друг клуб.

Капитанът на „лос кулес“ Андрес Иниеста започна титуляр, въпреки че доскоро лекуваше контузия. Усман Дембеле същоб е включен в стартовия състав на каталунския тим и действаше отдясно, подпомагайки Луис Суарес и Лионел Меси. Антонио Конте пък заложи на Оливие Жиру в предни позиции, подкрепян от Вилиан и Еден Азар.

Двубоят започна при отлична атмосфера на „Камп Ноу“, а зрителите не останаха разочаровани от любимците си. Още в третата минута Лионел Меси откри резултата, след като беше изведен отдясно на вратата и от малък ъгъл успя да промуши топката между краката на иначе стабилния вратар на Челси Тибо Куртоа.

Барселона – Челси 3:0
1:0 – Меси 3
2:0 – Дембеле 21
3:0 – Меси 63

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от УЕФА. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG