Барселона Гуякил – Клуб Атлетико Прогресо 30 Януари bet365

Двубоят между Барселона Гуякил – Клуб Атлетико Прогресо ще се проведе на 30 януари (четвъртък) от 02:30 часа след полунощ в среща от Купа Либертадорес. След като влизат в този мач като големи фаворити с очакване да стигнат до груповите фази на Либертадорес.

Коефициентът за победа на Палмейрас е 1.36Равенството в сблъсъка е оценено на 4.33. Коефициентът за победа на Сан Лоренцо е 10.00Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални бет365 коефициенти, кликнете на банера.

Барселона Гуякил – Клуб Атлетико Прогресо: Двубой Статистика

Резултат от първият мач: КА Прогресо – Barcelona 0-2.
КА Прогресо нямат загуба в последните си 8 мача като гост.
КА Прогресо са в серия от 4 поредни победи като гост.

Барселона Гуякил – Клуб Атлетико Прогресо: Прогноза

По този начин ние виждаме добра стойност в подкрепянето на коефициентите за над 2,5 гола в мача и смятаме, че това е най-добрият залог за този мач. Последните 18 домакински мача на Барселона имаха средно 2,77 гола на мач и смятаме, че това ще продължи и в домакинската им среща с Атлетико. Прогресо е много малко вероятно да организира завръщане, но ние смятаме, че те ще се сринат с утешителна цел срещу името си. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с bet365 мобилно приложение на mobilebet365. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Copa Libertadores можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG