Барселона – Ейбар събота 22 Февруари

Двубоят Барселона – Ейбар от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 22 Февруари (събота) от 17:00 часа. Барса задържа нервите си с няколко тесни победи през последните седмици, за да се задържи на позиция срещу съперника от Ел Класико Реал Мадрид на върха на таблицата в Ла Лига.

Коефициентът за победа на Барселона е 1.20. Равенството в мача е оценено с 6.50. Коефициентът за победа на Ейбар е 13.00. Вижте пълната Футболна ТВ Програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Барселона – Ейбар: Статистика Н2Н

Ейбар не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Барселона са в серия от 5 поредни домакински победи.
Барселона не са губили в последните 37 свои домакинства.

Барселона – Ейбар: Прогноза

Ние препоръчваме залог от три точки за Барса и те трябва да го направят с голям комфорт. Предвиждаме още един успех до нула, базиран на средния резултат на Барса от 3,25 гола на мач у дома този сезон и провала на Ейбар в половината от мачовете им като гост.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 La Liga можете да прочетете на нашата bet страница betbg365.

Прогнозите ни за интересни мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com