Барселона – Лас Палмас bet365

Двубоят между Барселона – Лас Палмас ще се проведе на 01 октомври (неделя) от 17:15 часа в сблъсък от Примера Дивисион на Испания. Барселона ще се стреми да запази перфектния си рекорд в неделя следобед, когато са домакини на Лас Палмас в седмия кръг на Примера дивизия в Камп Ноу.

Коефициентът за победа на Барселона 1.083. Равенството в сблъсъка е оценено на 11.00. Залози за това Лас Палмас да победят се приемат със ставка 26.00.

Барселона – Лас Палмас: Двубой Статистика  BET365 MOBILE

Лас Палмас никога не са били лека опозиция за Барселона. Които имат шест победи и две равенства от предходните осем срещи с Благрана.bing

Барса имаше повече от доминиращо място в последните сезони. Когато победите видяха впечатляващата разлика от 9-1. Bet365 ВХОД | БОНУС 200лв

 

Барселона – Лас Палмас: Прогноза

Всичко сочи към още едно висококачествено представяне от каталунците и ще ги подкрепим. За да победят съперниците си с три или повече гола, като най-добрите залози тук.

Това ще бъде фантастична възможност за Lionel Messi да добави към впечатляващия си серия в Primera Division и ще вземем аржентинската суперзвезда, която ще има два или повече голове тук.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФАУЕФА, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG