Барселона – Леганес 20 януари bet365

Двубоят Барселона – Леганес от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 20 януари (неделя) от 21:45 часа. Барса е с пет точки преднина на върха на класирането и е най-вероятният победител за този сезон. Те са впечатляващи у дома където спечелиха шест поредни мача, в които допуснаха само един гол.

Коефициентът за победа на Барселона   е 1.12. Равенството в мача е оценено с 9.00.  Коефициентът за победа на Леганес е 21.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Барселона – Леганес : Статистика Н2Н

Статистиката на Барселона като домакин този сезон: 7-2-1.
Статистиката на КД Леганес като гост този сезон: 1-3-6.
Барселона са в серия от 3 поредни домакински победи.

Барселона – Леганес : Прогноза

Ернесто Валверде не искаше да рискува и изпрати най-силния си състав в средата на седмицата в обратния мач на R16 Copa del Rey с Levante. Това му се изплати, тъй като Барселона лесно анулира дефицита от един гол от първия мач и напредна в четвъртфинал чрез комфортна победа с 3: 0 в четвъртък вечер в Camp Nou.

Легионерите завършиха поредица от четири мача  без победа в Ла Лига, като победиха последния уикенд отбора от дъното на класурането Уеска с 1: 0 в Бутарк. Отборът на Маурисио Пелегрино се бори много, за да преодолее безрезултатното равенство и в крайна сметка Юсеф Ен-Несири направи разликата.

Леганес вкара само седем гола в десет гостувания този сезон. Барселона запази чист лист в пет от последните шест мача в Ла Лига. Очакваме комфортна чиста победа за каталунците тук.

Барселона -2.5 хендикап
Барселона да поддържа чист лист

Официални спонсори на Ла Лига са NikeSamsung, Allianz, TAGHeuer.    bet-bg.com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG