Барселона – Ливърпул 01 Май bet365

Двубоят между Барселона – Ливърпул ще се проведе на 01 Май (сряда) от 22:00 часа в среща от УЕФА Шампионска лига. След като си осигуриха испанската титла през уикенда, може да стане дори още по-добре за Барселона в сряда вечер. Те настояват за три купи в следващия месец – Копа дел Рей и Шампионската лига.

Коефициентът за победа на Барселона е 1.90Равенството в сблъсъка е оценено на 3.80. Коефициентът за победа на Ливърпул е 4.20Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Барселона – Ливърпул: Двубой Статистика

Барселона нямат загуба в последните си 22 мача.
Барселона не са губили в последните 18 свои домакинства.
Ливърпул нямат загуба в последните си 9 мача като гост.

Барселона – Ливърпул: Прогноза

Лионел Меси от Барселона е отбелязал 24 гола само в 32 мача от Шампионската лига срещу английската опозиция, но аржентинецът не успя да отбележи в две от предишните си изяви срещу Ливърпул. Меси е лидира по отношение на голове и асистенции (13) в този мач от Шампионската лига. Неговата 10-ата цел го държи в състезанието за златната обувка. Аржентинецът трябва да успее да завърши сета в сряда. Той има 13 гола в последните си 11 мача във всички състезания.

Нашият залог е победа за Барселона, заедно с над 2.5 гола в мача.bet-bg.com

Следвайте всички залози и прогнози за Шампионска Лига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Champions League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com