Барселона победи с 4:1 при гостуването си на Виляреал

Барселона победи с 4:1 при гостуването си на Виляреал в двубой от 34-ия кръг на Ла Лига. Автогол на Пау Торес даде аванс за каталунците, заличен от попадение на Жерард Морено . Луис Суарес и Антоан Гризман вкараха великолепни попадения. Ансу Фати добави четвърти гол в 86-ата минута. Въпреки успеха Барса е на четири точки зад лидера Реал Мадрид четири кръга преди края.

След едва три игрови минути топката попадна в мрежата на “жълтите”. Сержи Роберто се включи напред, подаде вляво за Жорди Алба, който центрира прострелно

в малкото наказателно поле. Пау Торес протегна крак и си отбеляза автогол, изпреварвайки Гризман, който се готвеше за атрактивно изпълнение с пета – 0:1. Вместо това той застъпи крака на вратаря.

В 14-ата минута домакините хванаха съперника с контра действие. Пако Алкасер се измъкна на ръба на засадата след превъзходен пас на Саму Чъквуезе. Пако подаде към далечната греда за Санти Касорла. Ветеранът стреля опасно по земя, Марк-Андре тер Стеген изби, но на крака на Жерард Морено, който без забавяне насочи в мрежата за 1:1.

В 16-ата минута Луис Суарес се шмугна в наказателното поле, стреля под ъгъл и вратарят Серхи Асенхо изби с крака. При корнера Жерард Пике стреля коварно с глава и изненада стража, който не успя да улови и се създаде напрежение. В 20-ата Меси отне топката, тръгна през центъра и освободи Суарес леко вляво. Уругваецът вкара великолепен гол с мигновено изпълнение с вътрешен удар. Топката отиде зрелищно в далечния горен ъгъл за 1:2. Попадението беше под номер 194 за Лучо с екипа на Барса, с което той изравни третия най-добър реализатор в история на клуба – Кубала.

В 36-ата пореден хубав рейд на Сержи Роберто отвори пространства пред вратата на „подводницата“.

Испанският футболист подаде Луис Суарес, който не намери вярно продължение. Минута по-късно домакините изградиха много бърза атака. Резервата Карлос Бака стреля силно от малък ъгъл – Тер Стеген изби. В 38-ата Гризман се стрелна отляво и подаде към далечната греда за свободния Видал. Чилецът имаше страхотна възможност, но сякаш затвори очи и шутира в ръцете на вратаря.

Полувремето завърши с изключителен гол за гостите от „Камп Ноу“. Меси остави зад Гризман с петичка, а а френският нападател много технично копна топката, прехвърли вратаря и отбеляза с помощта на напречната греда – 1:3.

В 57-ата минута Нелсон Семедо сгреши успоредно на пеналта подаване и за малко Клеман Лангле да се подлъже да извърши нарушение за червен картон. Чъквуезе отне, а френският бранител понечи да го задържи, но бързо се усети, а поемането на топката не беше прецизно.

Минута по-късно Артуро Видал подаде за Луис Суарес, който реши да не подава към Гризман, а искаше да завърши сам от малък ъгъл – вратарят чукна топката с ръце.

В 66-ата Меси изведе резервата Иван Ракитич, който много хубаво видя Видал. Чилиецът нанесе силен удар, при който вратарят Асенхо реагира майсторски. Двайсетина секунди по-късно Алба шутира в близкия ъгъл и стражът на виляреалци отново беше на мястото си. Каталунците продължиха да натискат пред наказателното поле на съперника. В 69-ата Сержи Роберто извади ниска топка за Меси, който сложи крак и насочи към далечния ъгъл. След намеса на ВАР попадението не беше зачетено. В 81-вата се откри възможност пред Мартин Брейтуейт, който се опита да финтира вратаря, но успя да завърши в мрежата.

В 86-ата 17-годишният Ансу Фати вкара за 1:4 след удар по земя към близкия ъгъл. В добавеното време Меси нацели напречната греда от пряк свободен удар. При добавката Асенхо спаси брилянтно. В крайна сметка срещата завърши 1:4.

Всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус Код, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Следвайте всички спортни спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

bet365 спортни залози

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, Футболни прогнози от bet-bg.com и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.Барселона победи с 4:1 при гостуването си на Виляреал