Барселона победи със 8:2 абсолютния дебютант в Ла Лига Уеска

Барселона разби със 8:2 абсолютния дебютант в Ла Лига Уеска в мач от третия кръг на испанското първенство.
Кучо Ернандес шокира „Камп Ноу“ в третата минута, но след това последва истински кошмар за Уеска. Лионел Меси , Хорхе Пулидо (24 – автогол), Луис Суарес (39, 92 – дузпа),

Усман Дембеле , Иван Ракитич и Жорди Алба украсиха головия празник в синьо и червено. Гостите вкараха още един гол чрез Алекс Гаяр. Благодарение на убедителната си победа Барса успя да избута Реал Мадрид от първото място в класирането. Меси пък стана първият футболист в историята на Примера със 150 асистенции.
Наставникът на Барселона Ернесто Валверде залага на нападателна схема 4-3-3 с Лионел Меси, Луис Суарес и Усман Дембеле в атака, подкрепяни от Филипе Коутиньо.
Срещата на “Камп Ноу” започна с шокиращ гол във вратата на Марк-Андре тер Стеген след едва 120 секунди игра. Арагонският тим разви скоростна акция, топката беше центрира отдясно към втората греда, където Самуеле Лонго стреля с глава, а Кучо Ернандес чукна от малкото наказателно поле и обърка германския вратар – 0:1. Жерард Пике покри засадата на Кучо и попадението беше редовно.
Момчетата на Лео Франко пресираха високо и хвърляха много сили, за да прекъсват акциите на домакините още в зародиш. Тимът на Валверде се стъписа след гола и трудно организираше играта си. В 14-ата Луис Суарес се измъкна прекрасно в наказателното поле и потърси съотборник на далечната греда, където по-добра позиция беше заел бранител на гостите.
Две минути по-късно Меси получи топката пред наказателното поле. Изглеждаше, че продължението му е обречено на неуспех заради добрата подредба на гостуващия тим. Лео обаче измисли страхотен финт, нахлу вертикално навътре към наказателното поле и отбеляза с десния крак, насочвайки към далечния ъгъл и отбелязвайки с помощта на гредата – 1:1. В 19-ата Иван Ракитич отправи далечен удар – вратарят Аксел Вернер проследи траекторията на топката и изби в корнер.
В 24-ата Дембеле изведе прекрасно Жорди Алба, левият бек центрира в малкото наказателно поле, където Пулидо засече топката в собствената си врата и заличи чудесното начало на своя отбор. „Блаугранас“ продължиха да диктуват темпото още по-уверено. В 29-ата Дембеле фалцира топката с левия си крак и тя кацна върху напречната греда. В 35-аат Меси изстреля топката от 30-метров фал, кълбото прелетя опасно над гредата.
В 39-ата отново Алба се стрелна напред и намери Луис Суарес, който порази близкия ъгъл – 3:1. Повторенията не ни убедиха, че няма засада на испанския национал, но след консултацията с ВАР реферът присъди гол. В атаката след изпълнението на центъра гостите от „Ел Алкорас“ върнаха интригата с неочакван гол. След рикошет защитата на каталунците не беше подготвена, Пике остана пасивен и Алекс Гаяр отблизо реализира. Полувремето завърши с двойна ситуация пред Коутиньо. При първия удар на бразилеца топката беше избита от вратаря Вернер, а при втория тя облиза гредата.
Второто полувреме започна с нова греда за „лос кулес“. В 47-ата минута Коутиньо изведе брилянтно Меси. Аржентинецът овладя на гърди и стреля от въздуха, топката се удари в главата на вратаря Вернер, а след това рикошира и в напречната греда. В 48-ата Дембеле получи отляво от Луис Суарес и изстреля топката много точно в далечния ъгъл. Кълбото се отби от гредата и влетя в мрежата.
Едва три минути по-късно Иван Ракитич реализира фантастичен гол. Меси чудесно видя хърватина отдясно, Самюел Юмтити беше в засада, но не влияеше на играта, а Ракитич изстреля топката по вълшебен начин от въздуха към далечения ъгъл – 5:2. В 57-ата Коутиньо по чудо не отбеляза ново попадение. Бразилският техничар изскочи сам срещу вратаря, но стражът Вернер някак изби с крак.
В 60-ата Пике беше оставен сам на далечната греда, но насочи покрай гредата с глава. Минута по-късно домакините вкараха шести гол след скандална подредба на гостите. Тер Стеген хвърли топката с ръка, а Коутиньо „разсече“ целия отбор на съперник с извеждащо подаване през центъра към Меси. Ла Пулга напредна и сам срещу вратаря насочи в левия му ъгъл – 6:2.
След кратко затишие без голове дойде и седмото попадение във вратата на абсолютния дебютант. Меси подаде към Алба, а той прокара топката между краката на разтърсения от голове Вернер. В последните секунди домакините получиха дузпа, след като Вернер събори Суарес. Меси предостави топката на своя уругвайски съотборник, който без колебание вкара втория си гол в срещата за крайното 8:2.
Така Барселона ще бъде начело в Испания през следващите две седмици.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.