Барселона – Селта Виго, 2 декември

Двубоят между Барселона – Селта Виго ще се проведе на 2 декември (събота) от 14:00 часа в сблъсък от Примера Дивисион на Испания.  Барселона преживя тежка среща срещу Валенсия последния път и сега ще гонят победа на Камп Ноу.

Коефициентът за победа на Барселона e 1.12.  Равенството в сблъсъка е оценено на 10.00. Залози за това  Селта Виго да победят се приемат със ставка 17.00.

Барселона – Селта Виго: Статитика Н2Н

Селта отвя Барселона в седем – голов трилър на Balaidos в последния сезон на Примера, но Барселона се отмъсти на небесно сините с 5: 0 на Камп Ноу пет месеца по-късно.

Преди това Барселона разби Селта с 6-1 пред собствена публика и отбеляза 11 гола в последните две донакинства срещу Селта.

Прогноза

Барса не се радва на впечатляваща атакуваща форма в този сезон, поради което не очакваме да имат победа с пет гола, но категорична победа с два или три е повече от реалистичен сценарий в този момент.

Можем да подкрепим и каталунците да запазят чист лист.

Първият залог е Барселона -2.5 хендикапа
Барселона да пази чист лист

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФАУЕФА, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG