БАТЕ Борисов – Торпедо Жодино 18 Април

Двубоят между БАТЕ Борисов – Торпедо Жодино ще се проведе на 18 април (събота) от 20:00 часа в среща от Висша Лига на Беларус. БАТЕ Борисов за първи път от близо 15 години се оказват без титлата на Висшата лига в Беларус в трофейния си кабинет. Доминиращата страна в Беларус бе изненадана неочаквано от Динамо Брест.

Коефициентът за победа на БАТЕ Борисов е 1.44. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.20. Коефициентът за победа на Торпедо Жодино е 7.50. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера bet365 casino.

БАТЕ Борисов – Торпедо Жодино резерви: Двубой статистика

Като домакин, Бате Борисов не е губил от Торпедо Белаз Жодино в последните 4 срещи помежду им.
Станислав Драгун е голмайстора на Бате Борисов с 2 гола. Gabriel Ramos има 2 гола за Торпедо Белаз Жодино.
Бате Борисов са в серия от 3 поредни домакински победи.

БАТЕ Борисов – Торпедо Жодино резерви: Online Прогноза

Сега, когато са отново във форма, БАТЕ трябва да има достатъчно информация, за да разбере заплахата от Торпедо. Възможно е да не са участвали в миналия сезон, но все пак са спечелили 13 от 16-те си мача в домашната лига от началото на миналия сезон.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Belarus Premier League можете да прочетете на нашата bet страница.

Прогнозите ни за предстоящи мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com